Producători
 
News Letter
* Email
Name 
Subscribe Unsubscribe
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Cele mai vândute
 

Retete

Ardei copti, rosii coapte, usturoi
2011/08/04

 

Am luat o tabla pe care am pus-o direct peste jar incins. Am aruncat pe ea un pumn de sare de mare. Dupa ce sfaraia bine am pus pe ea ardeii la copt. Amestecul de rosu si verde, apoi brun, maroniu, mirosul inebunitor, au contribuit clar la gustul ce urma sa vina. Intre ei am aruncat si doua rosii mari coapte bine. Dupa ce s-au facut i-am pus pe rand intr-o cratita cu capac si i-am lasat acolo sa se inmoate bine.

Intre timp am tocat o capatana intreaga de usturoi. Am rupt o mana de patrunjel proaspat si am tocat-o cu tot cu codita.

Dupa ce s-au inmuiat bine de caldura, rosiile coapte le-am curata de pielita. Ardeii la fel. I-am pus impreuna intr-un castron. Am adaugat otet cu marar de la Manastirea Nera. Rosii micute si ulei de masline. O crenguta de salvie. Mult otet de Modena.

Peste ei am aruncat usturoiul si patrunjelul. I-am bagat la rece. Am mancat asta seara cu o portie de fasole cu morcovi. Of, un deliciu.

 
Related News
    Paste de la Natural Market 2011/07/24
    Ardei copti, rosii coapte, ust 2011/08/04